Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:43 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intervenție în Olt Un bărbat amenință că se sinucide! Totul pe fondul unor discuții contradictorii cu un membru al familiei

ro

26 Oct, 2023 16:15 847 Marime text
foto cu rol ilustrativ  La data de 26 octombrie 2023, în jurul orei 13:40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană amenință că se sinucide într-o locuință de pe strada Banului, din municipiul Slatina.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Slatina, informează IPJ Olt. 

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unor discuții contradictorii cu un membru al familiei, un bărbat de 44 de ani, din localitate, s-a închis într-o cameră din locuință și a amenințat că se va sinucide.

Potrivit sursei citate, în urma discuțiilor purtate de către un negociator din cadrul Poliției municipiului Slatina cu bărbatul, s-a luat hotărârea de a se pătrunde în camera unde se afla acesta, bărbatul fiind găsit întins pe jos și într-o stare avansată de anxietate.

Bărbatul a fost preluat de către un echipaj medical și transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.


Citește și:

Constanța. Tentativă de suicid în zona Soveja. Echipajele de intervenție, la fața locului (video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii