Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:34 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Roberto Ababei, plasat în arest la domiciliu

ro

17 Dec, 2015 18:13 1546 Marime text
 
Fostul director adjunct al Poliției Capitalei, comisarul șef Roberto Ababei, trimis în judecată sub acuzația de trafic de influență, va fi plasat în arest la domiciliu.
 
Magistraţii au hotărât înlocuirea arestului preventiv aplicată lui Roberto Ababei cu măsura arestului la domiciliu pe o durată de 30 de zile, de la data punerii în libertate a acestuia. Hotărârea este definitivă.
 
Potrivit minutei publicate pe portalul instanţelor de judecată, Roberto Ababei are următoarele obligaţii: să nu părăsească imobilul unde locuieşte fără permisiunea organului judiciar care dispune prezenta măsură sau în faţa căruia se află cauza şi să se supună restricţiilor stabilite; să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată, ori de câte ori este chemat; să nu comunice cu ceilalţi participanţi la comiterea infracţiunii, cu martorii, precum şi cu alte persoane care se stabilesc de organul judiciar; să poarte permanent un sistem electronic de supraveghere.

Sursa foto: evz.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii