Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:30 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Remorcă Other căutată în Germania, descoperită la Negru Vodă

ro

02 Jul, 2015 11:11 1157 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în punctul de trecere a frontierei de la Negru Vodă o remorcă marca Other căutată în vederea confiscării de către autorităţile din Germania, pe care un cetăţean turc o tracta cu un microbuz.
Un cetățean turc, în vârstă de 58 de ani, s-a prezentat, în seara zilei de 30 iunie, la Negru Vodă pentru efectuarea formalităţilor de frontier. El conducea un microbuz marca Mercedes la care era ataşată o remorcă marca Other, ambele înmatriculate în Germania.
Din verificările efectuate de poliţiştii de frontieră a rezultat că remorca figurează ca fiind căutată de către autorităţile din Germania.
Conducătorul auto a declarat că a achiziţionat remorca fără a cunoaşte că aceasta era căutată în vederea confiscării. Poliţiştii de frontieră au confiscate remorca, evaluată la aproximativ 15.000 de lei, în vederea continuării cercetărilor şi au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt.
A doua zi, pe la orele prânzului, în acelaşi punct de trecere a frontierei s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor cetăţeanul român B. Cristian, în vârstă de 40 de ani, domiciliat în judeţul Constanţa, care călătorea cu un autoturism Opel Astra înmatriculat în R. Bulgaria.
Din verificări s-a stabilit faptul că certificatul de înmatriculare al autoturismului în cauză este falsificat, astfel încât poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „fals material în înscrisuri oficiale” şi „uz de fals”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii