Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:07 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Recorduri şi premii la Festivalul Mangalia

ro

17 Aug, 2011 14:59 1529 Marime text

Peste 35.000 de persoane au participat, duminică, în portul turistic, la eveniment. Numărul mare de spectatori a însemnat un record pentru Festivalul Mangalia 2011. Prima surpriză a serii fost show-ul de modă semnat Cătălin Botezatu, „The aviator". Trupa Voxis a primit premiul pentru cea mai bună piesă pop („Tell me everything"), iar Gremlin, Sandri, Andrei şi Bogo au continuat cu încă două piese devenite hituri. Antonia a revenit la Mangalia după doar două seri pentru a-şi ridica trofeul festivalului la categoria cel mai bun videoclip („Morena").

Presa a declarat-o cea mai populară vedetă, deoarece a stat permanent în culise, între fani, a dat autografe şi s-a fotografiat cu toţi doritorii, de la 3 luni la 60 de ani. Anda Adam a primit trofeul pentru cea mai bună piesă dance, cu piesa „Tell me what you wanna do". Pepe a primit premiul cel mai bun artist latino.

Cea mai „tare" trupă dance a fost desemnată Play and Win. Premiul pentru debut i-a revenit frumoasei Amna, care a încântat spectatorii cu cunoscuta ei piesă „Tell me why", după care şi-a demonstrat calităţile vocale pe piesa din repertoriul internaţional „Poker face", semnată Lady Gaga. Fosta voce a trupei DJ Project, Ellie White, a revenit la Mangalia pentru a primi premiul pentru cea mai bună piesă în limba engleză. Dan Bălan a fost desemnat cel mai bun artist pop. Simpla sa apariţie pe scenă a stârnit o adevărată furtună în public. Directorul festivalului, Liliana Levin-tza, a oferit premiul pentru cel mai bun album trupei ROA.

Primarul municipiului Mangalia, Mihai Claudiu Tusac, şi-a făcut şi el apariţia pe scena festivalului pentru a decerna cel mai important premiu al Festivalului Mangalia 2011: premiul de excelenţă pentru întreaga activitate, care a revenit legendarei trupe rock Iris.

www.romanialibera.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii