Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:21 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Recomandări pentru cei care doresc să treacă frontiera Bulgariei

ro

23 Aug, 2015 18:03 1637 Marime text
Compania Națională de Drumuri și Autostrăzi din România (CNADNR) recomandă conducătorilor auto să folosească punctele alternative de trecere a frontierei în Republica Bulgaria pentru evitarea unor blocaje, în condițiile în care în aceasta perioadă se efectuează lucrări de reabilitare la podul peste Dunăre de la Giurgiu, precizează Agerpres.
 
CNADNR reamintește conducătorilor auto că, în această perioadă, se efectuează lucrări de reabilitare la podul peste Dunăre de la Giurgiu, ce constau în înlocuirea integrală a sistemului rutier (plăci betonate și straturi asfaltice), în vederea asigurării confortului și siguranței traficului rutier pe această porțiune de drum.
 
„Știm că rutele alternative recomandate presupun mărirea distanței parcurse, dar rugăm participanții la trafic să înțeleagă faptul că această reabilitare totală a podului, trebuia făcută acum. Multă lume ne sesisează că am început lucrările în plin sezon turistic, dar acestea nu pot fi executate iarna și nici doar câteva ore pe zi. Trebuie să se muncească susținut atât timp cat vremea ne permite și astfel circulația pe pod se va relua, în condiții de siguranță și confort, pe ambele benzi la sfârșitul lunii noiembrie anul acesta. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat de aceste lucrări, dar trebuie înțeles că nu se mai putea amâna și că peste câteva luni circulația pe podul de la Giurgiu se va desfășura în condiții foarte bune", a declarat Narcis Neaga, director general al CNADNR.

Sursa foto: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii