Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:28 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prognoza pe următoarele trei zile Meteorologii anunţă o vreme instabilă

ro

09 Sep, 2010 10:55 1178 Marime text

Vineri se anunţă vreme instabilă şi cer mai mult noros. Aversele cu descărcări electrice şi rafalele de vânt vizează mai ales jumătatea de sud-vest a ţării, dar pe arii mai restrânse sunt prezente si in celelalte regiuni. Şi nu lipsesc nici condiţiile de grindină, chiar dacă nu mai e vară.

Prin urmare, cum soarele se iveşte tot mai timid dintre nori, şi temperaturile sunt în scădere: 16 grade se înregistrează în nordul Moldovei, la Suceava, 23 la Constanţa şi Timişoara si cel mult 27 la Craiova, Alexandria si Giurgiu.

În Bucuresti, vineri norii stau grămadă pe cer, trecător cad şi câţiva stropi de ploaie, iar vantul continuaă să sufle moderat dinspre est. În astfel de condiţii, maxima zilei nu mai depaseste 25-26 de grade.

Sâmbătă, în jumătatea de sud a ţării este cer noros, plouă şi suflă vântul în rafale. În celelalte regiuni doar izolat plouă, iar razele soarelui îşi fac şi ele loc printre nori, aşa că temperaturile ajung la 20 de grade la Miercurea Ciuc şi la Suceava. În timp ce în nord se mai încălzeşte, în sud valorile termice continuă să scadă, 22 de grade vor fi la Craiova şi 24 la Giurgiu şi Călăraşi.

La Bucureşti sâmbătă cerul se menţine noros şi plouă din când în când. Nici vântul nu scade în intensitate, rămâne moderat. Temperatura este mai scăzuta, 23-24 de grade la orele amiezii.

Sursa: realitatea.net

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii