Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:45 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Plângere penală pentru anexele Geamiei Hunchiar nu se regăseşte la Grefa Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa - stire in curs de actualizare (document)

ro

05 Jan, 2012 18:34 1726 Marime text

Proprietarul Cin-Cin, Sorin Moceanu susţine că a primit astăzi o adresă prin care este informat de către Direcţia Regională în Construcţii Sud - Est că aceasta din urmă a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Municipiului Constanţa cu privire la anexele Geamiei Hunchiar, pentru care Muftiatul Cultului Musulman din România nu ar avea autorizaţii de construire. „Urmare a verificărilor efectuate, reprezentanţii Muftiatului Cultului Musulman din România nu au prezentat autorizaţia de construire în baza căreia au fost realizate lucrările (...). Deoarece executarea de lucrări de construcţii fără autorizaţie de construire, în zone de protecţie a monumentelor istorice, respectiv a Geamiei Hunchiar, constituie infracţiune, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa", se arată într-o adresă semnată de Petrişor Cruceanu, director regional al Direcţiei Regionale în Construcţii Sud-Est.

Purtărtorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa susţine că din verficările făcute la grefă nu reiese că s-a depus nicio plângere până în acest moment.

update -  Muftiul Murat: „Nu am cunoştinţă de plângere, acum discut cu şeful DRC Sud-Est”

update  -  Muftiul Cultului Musulman din România, Iusuf Muurat discută în acest moment cu şeful Direcţiei regionale în Construcţii Sud-Est, Petrişor Cruceanu în legătură cu presupusa plângere făcută la Parchetul de pe Judecătoria Constanţa legat de lipsa de autorizaţie de construcţie pentru anexele din curtea geamiei Hunchiar.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii