Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:59 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pinalti construieşte parcări cu firma lui Dănuţ Moisoiu

ro

07 Mar, 2011 22:20 4196 Marime text
Danut-Moisoiu2.jpgPrimarul democrat-liberal din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan (Pinalti), a alocat 28 de milioane de lei fara TVA pentru construirea unor parcari si a unui pod in orasul din nordul Moldovei. Contractul a fost atribuit unei asocieri de firme, condusa de Societatea de Constructii, Instalatii si Montaj (SCIM) SA, firma controlata de consilierul local PDL din Constanta, Danut Moisoiu, scrie Alianta pentru o Romania Curata.

Potrivit proiectului, asocierea dintre SCIM SA (lider de proiect), SC Autoprima Serv SRL si SC IFCO SA va construi in Piatra Neamt un pod casetat cu sens giratoriu si o serie de parcari in zona intersectiei dintre Piata Stefan cel Mare, strada Orhei si Bulevardul Dacia, ultimele doua artere de circulatie urmand a fi reamenajate cu supralargiri si suprainaltari. De asemenea, vor fi construite rampe de acces pe pod dinspre Piata Stefan cel Mare si se va amenaja paraul Cuejdiu.

Danut Moisoiu este cunoscut in Constanta pentru afacerile profitabile pe care le are cu institutii publice. In mai multe randuri, el a fost acuzat de colegi de partid ca prefera sa faca bani cu membrii PSD decat cu cei din PDL. Supararea liberal-democratilor din Constanta a venit dupa ce SCIM SA a primit, in 2009, un contract de 3 milioane lei de la Primaria Silistea (judetul Constanta), condusa de un primar PSD.

Sursa: Hotnews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii