Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:22 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru luni de la tragedia din Colectiv, comemorate mâine cu mărțișoare, flori și lumânări

ro

28 Feb, 2016 23:19 1591 Marime text
La patru luni de la tragedia din Colectiv, voluntarii din grupul #ÎmpreunăRezistăm anunță că mâine, de la ora 17, va avea loc o comemorare cu mărțișoare, flori și lumânări, la locul în care și-au pierdut viața 63 de persoane, iar peste 150 au fost rănite.
 
Totodată, pe pagina de Facebook #ÎmpreunăRezistăm se arată că mai mulți voluntari și prieteni ai grupului, din București sau din țară, au pregătit deja mărțișoare - ghiocei sau mărțișoare - îngeri, dintre care unii chiar în seturi de câte 63.
 

"Celelalte mărțișoare le aduceți voi. (...) Nu trebuie sa vină fiecare cu 63 de mărțișoare, (câte) unul e suficient", se arată pe pagina citată.

 
Amintim că un număr de 63 de persoane și-au pierdut viața în urma tragediei din 30 octombrie 2015, din Club Colectiv, dintre care 27 au murit în incendiu, 24 în spitalele din țară și 12 în străinătate. Totodată, peste 150 de persoane au fost rănite, fiind tratate în spitale din București și străinătate.
 
Grupul #ÎmpreunăRezistăm, constituit din voluntari care doresc să ajute victimele din incendiul de la clubul Colectiv, a anunțat pe pagina de Facebook, că va comemora în fiecare lună, pe data de 30, persoanele care și-au pierdut viața în tragedia de pe 30 octombrie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii