Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:19 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Organizaţia PSD Constanţa - reacţie oficială

ro

05 Jun, 2015 23:44 1973 Marime text
 
Organizaţia Judeţeană PSD Constanţa consideră că Victor Ponta trebuie să îşi ducă la capăt mandatul de prim-ministru şi preşedinte PSD, mai ales că sub guvernarea să, România a obţinut rezultate economice şi sociale foarte bune. "Victor Ponta guvernează România bine. Astăzi avem cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană, cea mai mică inflaţie din ultimii ani, iar guvernul a luat măsuri ambiţioase de reducere a TVA la alimente la 9%. De la preluarea guvernării au fost crescute pensiile şi salariile, după dezastrul economic din 2010 şi au fost sprijiniţi tinerii care aleg să înceapă o afacere", arată într-un comunicat de presă președintele PSD Constanța, senatorul Nicolae Moga. 
Reacții au apărut și din țară. Preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, a anunţat, vineri, că filiala judeţeană a partidului îl susţine pe premier. Potrivit unui comunicat al organizației clujene transmis vineri, audierea lui Victor Ponta în ziua depunerii unei moţiuni de cenzură nu este o simplă coincidenţă, "ci o întoarcere în timp în epoca proceselor politice. PSD Cluj îl susţine pe preşedintele Victor Ponta şi consideră că audierea acestuia în ziua depunerii unei moţiuni de cenzură nu este o simplă coincidenţă, ci o întoarcere în timp din punct de vedere democratic, într-o epocă regretabilă din istoria României, epoca proceselor politice. Victor Ponta nu trebuie să-şi dea demisia, această situaţie trebuie analizată de Parlament."
Preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea, consideră că premierul Victor Ponta, care a fost audiat la DNA şi a cărui demisie a fost cerută de preşedintele Klaus Iohannis, are obligaţia de a continua în fruntea Guvernului, în condiţiile în care a primit un vot masiv în 2012. Potrivit unui comunicat al PSD Maramureş, Ponta trebuie să continue în funcţia de premier, nu pentru că are susţinerea PSD, ci pentru că are susţinerea unui vot legim popular în 2012
Organizaţia Judeţeană a PSD Galaţi îşi exprimă, într-un comunicat de presă, transmis vineri, susţinerea pentru Ponta pe care îl încurajează să nu cedeze presiunilor şi să nu ia în calcul niciun moment varianta demisiei Filiala PSD Hunedoara anunţă că îl susţine pe Ponta în funcţia de premier, deoarece "prezumţia de nevinovăţie primează, iar demisia nu poate veni în mod forţat în urma citării de către DNA pentru audieri", în timp ce reprezentanţii PSD Iaşi îşi arată, la rândul lor, sprijinul pentru Ponta.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii