Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:46 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Educației l-a suspendat pe Dănuţ-Tiberius Epure din funcţia de rector

ro

01 Aug, 2013 19:14 1825 Marime text
Senatul Universităţii 'Ovidius' din Constanţa s-a reunit astăzi, 1 august, în şedinţă extraordinară, în urma căreia, doamna Gabriela Stanciu, prorector al instituţiei, a fost desemnată prin vot să exercite atribuţiile de ordonator de credite, pe durată determinată, până la încetarea cauzelor care conduc la imposibilitatea exercitării atribuţiilor de actualul titular al funcţiei.

Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN) a luat act de hotărârea Senatului Universităţii 'Ovidius' din Constanţa şi a emis un ordin de ministru prin care domnul Dănuţ-Tiberius Epure a fost suspendat din funcţia de rector pe durata efectuării cercetărilor penale. În toată această perioadă, doamna Gabriela Stanciu va îndeplini funcţia de ordonator de credite al Universităţii 'Ovidius' din Constanţa, conform ordinului MEN.

De asemenea, Ministerul Educaţiei Naţionale a emis şi un ordin de ministru privind revocarea domnului Dănuţ-Tiberius Epure din poziţia de membru cu funcţia de vicepreşedinte al Comisiei de Ştiinţe Economice şi Administrarea Afacerilor, comisie de specialitate a Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii