Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:57 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ÎPS Teodosie va oficia slujba înmormântării jurnalistei Georgiana Voineagu

ro

26 Jun, 2016 09:08 3668 Marime text
La aflarea veștii privind decesul jurnalistei Georgiana Voineagu, ÎPS Teodosie, împreună cu clerul, monahii și credincioșii din Arhiepiscopia Tomisului, transmite, cu durere în suflet, condoleanțe familiei și tuturor colegilor din presă și din corpul academic al Universității „Ovidius”.
 
„Totodată, Arhiepiscopul Tomisului roagă pe Bunul Dumnezeu să rânduiască pentru sufletul tinerei slujitoare a cuvintelor, un loc luminat și plin de iubirea Sa dumnezeiască, ca răsplată pentru slujirea cu dragoste, profesionalism și devotament a oamenilor și a Cuvântului Cel Veșnic Viu și Adevărat”, se arată într-un comunicat remis ZIUA de Constanţa.
 
Din dorința de a fi alături de familie în această încercare, ÎPS Teodosie va oficia slujba înmormântării.

Amintim că Georgiana Voineagu s-a stins din viaţă ieri dimineaţă, abandonându-se în braţele divinităţii. Sicriul cu trupul ei neînsufleţit a fost depus la Casa Niculescu. Cei ce vor să îşi ia rămas bun de la ea o pot găsi acolo. Înmormântarea va avea loc mâine, la prânz.

Citeşte şi Georgiana Voineagu a murit! Avea doar 39 de ani. A fost jurnalist, șefa Biroului de presă de la "Ovidius" şi mamă a doi copii frumoşi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii