Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:48 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Au trecut cinci ani de când a plecat dintre noi jurnalista Georgiana Voineagu, șefa Biroului de presă de la Universitatea „Ovidius"

ro

26 Jun, 2021 15:00 2689 Marime text
  • S-au împlinit cinci ani de la moartea jurnalistei Georgiana Voineagu, șefa Biroului de presă de la Universitatea „Ovidius” Constanța.

Georgiana Voineagu a lucrat ca jurnalist la Cuget Liber și la Adevărul. Înainte de decesul prematur, aceasta a fost șefa Biroului de presă de la Universitatea „Ovidius” din Constanța. Nu a apucat să împlinească 39 de ani când nemilosul cancer a răpit-o dintre noi.

Georgiana Voineagu s-a stins în dimineaţa zilei de 25 iunie 2016 și a lăsat în urmă doi copii.

Mesajul Universității „Ovidius”, transmis la acea vreme:

„Universitatea „Ovidius” din Constanţa (UOC) anunță cu profund regret dispariția prematură a Georgianei Voineagu, absolventã a Facultății de Litere şi șeful Biroului de presă din cadrul UOC.  Din această funcţie din urmă, Georgiana  s-a dedicat  promovării imaginii universității în presa locală și națională, cu mult profesionalism, devotament și energie.
Atât pentru conducerea universităţii, cât şi pentru toţi colegii care au colaborat cu ea, este o pierdere care nu se poate exprima în cuvinte, profesional, dar și uman. Pentru noi, Georgiana va rămâne acel om în care îţi puteai pune toată încrederea, o tânără cu idei frumoase și, nu în ultimul rând, cu un zâmbet pentru fiecare.
Un gând pios și sincere condoleanțe familiei.  Dumnezeu să o odihnească în pace!”
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii