Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:04 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Ioan Albu este oficial prefectul judeţului Constanţa

ro

06 Jul, 2017 15:02 10504 Marime text

Ioan Albu a fost numit  prefectul judeţului Constanţa. El îl înlocuieşte din funcţie pe Adrian Nicolaescu, inspector guvernamental.
Noul reprezentant al Guvernului în teritoriu s-a născut pe 17.07. 1981 la Medgidia, judeţul Constanţa.
El absolvent al Facultăţii de Ştiinţe ale Naturii, specializare: Agricultură, Universitatea Ovidius Constanta. Albu a a absolviit şi Facultatea de Drept, specializare: Drept
Universitatea Spiru Haret Bucureşti

Cursuri si specializari
● Iulie 2013 – prezent Doctorand, Universitatea de Ştiinţe
Agronomice si Medicina Veterinara, Bucuresti;
● Iulie 2008 – Absolvirea Master, specializare Management si
Dezvoltare Rurala, Universitatea de Ştiinţe Agronomice si Medicină
Veterinară, Bucureşti. 

Potrivit declaraţiei de avere publicare în luna iunie 2016, Ioan Albu deţine un teren agricol de 31,3311 ha la Murfatlar, un teren agricol de 3,5 ha la Cobadin, un teren agricol de 10,5267 ha la Ciocârlia, o păşune de 4 ha la Cernavodă, o păşune de 0,8 ha la Tuzla, un teren agricol de 9 ha la Pecineaga şi un teren intravilan de 0,03 ha la Constanţa.

Acesta deţine două apartamente situate pe strada Pescarilor din Constanţa şi un garaj, tot pe strada Pescarilor.  

În 2015 Ioan Albu a obţinut 11.916 lei de la SC Agronaut SRL ca inginer agronom, 2377 lei de la SC Nostalgic SRL ca inginer agronom, 2377 lei de la SC Cosmara Pest SRL ca jurist, 5518 lei de la Consiliul Judeţean Constanţa, indemnizaţia de consilier judeţean, 3631 lei de la Ministerul AGriculturii, indemnizaţie de consilier superior şi 10655 lei de la Direcţia Agricolă Constanţa, salariul de director executiv. 

UPDATE: Oficial de la Guvern 


Executivul a adoptat, în ședința de astăzi, o serie de hotărâri referitoare la eliberări și numiri de prefecți și subprefecți.

Astfel, au fost aprobate două hotărâri privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Arad de către Pribac Cosmin-Valentin și, respectiv, a funcției publice de subprefect al județului Arad de către Horgea Florentina.

Totodată, a fost aprobată hotărârea privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Arad de către Horgea Florentina.

De asemenea, a fost aprobată o hotărâre privind aplicarea mobilității pentru Nicolaescu Adrian Viorel din funcția publică de prefect al județului Constanța în funcția publică de inspector guvernamental, precum și o hotărâre privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Constanța de către Albu Ioan.

Alte două hotărâri vizează încetarea exercitării, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Bistrița-Năsăud de către Ciui Terente, precum și exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Bistrița-Năsăud de către Ceclan-Oprea Ciprian.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii