Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:24 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întâlnire între senatori şi hotelieri Senatorul Nicolae Moga, lobby pentru construirea Spitalului Regional la Constanţa

ro

15 Jun, 2016 14:37 2575 Marime text
Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) a organizat, astăzi, o dezbatere privind principalele probleme cu care se confruntă mediul de afaceri din turism, la început de sezon estival 2016.

Având în vedere că unele proiecte de lege ce vizează domeniul turismului sunt dezbătute în cadrul anumitor comisii de specialitate ale Senatului, la dezbatere va fi prezent un grup senatorial format din 50 de senatori, alături de reprezentanţii autorităţilor locale cu care mediul de afaceri din turism va avea un dialog pe următoarele teme:
  • 1. Trecut, prezent şi viitor în turismul românesc;
  • 2. Relaţia dintre mediul de afaceri din turism şi mediul politic administrativ. 

Senatorul de Constanţa Nicolae Moga a profitat de această întâlnire pentru a le reaminti colegilor parlamentari, dar şi operatorilor din turism despre necesitatea înfiinţării la Constanţa a unui Spital Regional. Acesta a reiterat ideea potrivit căreia numărul persoanelor care populează judeţul Constanţa în perioada estivală se dublează datorită exodului turiştilor către litoral. Acesta le-a cerut încă o dată sprijinul parlamentarilor pentru a ajuta Constanţa să acceseze acest proiect. Şi cum o imagine face mai mult decât o mie de cuvinte, parlamentarul i-a rugat să privească un clip video prin care se explică necesitatea unei astfel de investiţii. El a adăugat că intenţionează să ajungă chiar la Comisia Europeană în căutarea sprijinului necesar.
 
Mai multe detalii veţi putea afla în ediţia de mâine a cotidianului ZIUA de Constanţa.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii