Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:34 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incident şocant la Regata Mării Negre Un bărbat l-a scuipat pe Traian Băsescu la Constanţa. Iată despre cine este vorba!

ro

24 May, 2014 14:20 5174 Marime text
După ce a coborât de pe Nava-Şcoală Mircea, jurnaliştii l-au întrebat pe Traian Băsescu cum a fost vizita pe velierul care-i trezeşte amintiri. Preşedintele a răspuns că a fost foarte plăcută vizita, însă din spatele cordonului de protecţie a ieşit un bărbat care a scuipat în direcţia preşedintelui României. Omul a fost îndepărtat de Jandarmi şi de SPP-iştii care se aflau în preajma lui Traian Băsescu.
Potrivit romaniatv.net, bărbatul a fost imobilizat imediat de către ofiţerii SPP, în timp ce preşedintele s-a şters cu mâna pe faţă. El a vorbit cu oamenii din mulţimea adunată şi a dat câteva autografe, apoi s-a urcat în maşină şi a plecat din port.
Agresorul este Adrian Z., în vârstă de 43 de ani, şi va fi cercetat de către Parchet pentru ultraj, relatează romaniatv.net.

Aici puteţi citi varianta în limba rusă a materialului: Шокирующй инцидент на Международной парусной регате на Черном море Мужчина плюнул в Траяна Бэсеску. Вот кто это


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • unaoarecare 29 May, 2014 14:53 Sincer ceace a facut acest tanar este needucat..hmm ok,dar daca il oprea pe TOVARASUL Presedinte si ii spunea ca oameni mor de foame ce credeti ca facea TOVARASUL???? Nimic cum nu a facut nici pana acum!!!!Oameni fac ceace fac din disperare,au ajuns foarte rau,nu au ce sa puna pe masa copiilor,iar TOVARASII din senat se lafaie cu de toate,ba mai rau ne rad in fata!!Domnule Adrian respectele mele!!
  • ali 25 May, 2014 11:47 bravooooooooooooooo
  • Aoro 25 May, 2014 10:02 Niste needucati , totusi este Presedintele tarii, iar pentru cea care doreste 20 milioane de gesturi , sa se uite in oglinda..
  • bibitza 24 May, 2014 15:17 foarte bine i-a facut !!!!!!!!!!!!!! merita 20 de milioane de astfel de gesturi din partea la toti