Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:31 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încarcerați la Penitenciarul Poarta Albă Mandate puse în aplicare de către polițiștii din Constanţa

ro

04 Oct, 2016 09:51 1468 Marime text
Poliţiştii din Constanţa au dispus, ieri, cinci bărbaţi pe numele cărora au fost emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea pentru diferite infracţiuni.

Astfel, polițiștii din cadrul Secției 4 l-au depistat, la data de 3 octombrie, pe O.I., în vârstă de 40 de ani, din Constanța, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 4 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de instigare la tâlhărie calificată.
 
În aceeaşi zi, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale l-au depistat pe C.V., în vârstă de 30 de ani, din municipiul Constanța, pe numele căruia Tribunalul Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 5 ani și 10 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.
 
Polițiștii din cadrul Poliției orașului Eforie l-au depistat, tot ieri, pe M.D., în vârstă de 46 de ani, din Eforie Nord, pe numele căruia Tribunalul Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de un an și 8 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influență.
 
Polițiștii din cadrul Poliției orașului Negru Vodă i-au depistat, ieri, pe O.M., în vârstă de 27 de ani și O.N., în vârstă de 39 de ani, ambii din localitatea Vâlcelele – județul Constanța, pe numele cărora Judecătoria Mangalia a emis mandate de executare a pedepsei de o lună închisoare pentru săvârșirea infracțiuni de încăierare.
 
Bărbații au fost escortați și încarcerați la Penitenciarul Poarta Albă.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii