Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:45 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 1 februarie 2011

ro

01 Feb, 2011 11:33 1623 Marime text

horoscop.jpgBerbec

Exista acelasi interes crescut pentru statut, imagine, credibilitate, ascensiune profesionala. Probabil vor avea lor discutii, negocieri, intalniri cu sefii sau cu alte persoane influente. Se pot produce schimbari care tin de functie si pozitie sociala. Cum s-ar spune, se fac niste jocuri si se trag niste sfori, de aceea e bine sa fii pe faza, sa prinzi din zbor informatiile de care ai nevoie si sa mergi pe firul acestora, pentru a face mutarile potrivite.

Taur

Luna este prezenta tot in Capricorn si pe parcursul zilei de astazi, asa ca in continuare esti interesat de studiu, documentare, evolutie in toate sensurile. Ideile venite de la persoane din anturaj si informatiile care ajung la tine pe diverse cai joaca in rol important in deciziile pe care le vei lua. Asadar, fii receptiv si in acelasi timp vigilent, pentru ca se pare ca nu toata lumea are intentii onorabile.

Gemeni

Capeti din ce in ce mai multa incredere in fortele proprii, in cunostintele si experienta de care dispui. In aceasta perioada, te convingi ca puterea este a celui bine informat, asa ca e posibil sa-ti largesti orizontul cunoasterii, sa te documentezi, sa "sapi" dupa tot felul de informatii care tin de justitie, religie sau filozofie. Pe de alta parte, maine e posibil sa primesti o veste buna legata de un posibil castig sau un dar.

Rac

Se pare ca pui foarte mare pret pe felul in care te percep cei din jur, asa ca e bine sa fii atent la cuvintele si gesturile acestora. Vobeste mai putin si asculta mai mult. In felul acesta, vei afla informatii pretioase, pe care le vei putea folosi in avantajul tau. Oricum, exista sansa unor vesti bune legate de un contract sau o colaborare. Din punct de vedere financiar, esti bine sustinut in aceasta saptamana.

Leu

Te afli in plina ascensiune din punct de vedere al popularitatii si imaginii sociale, asa ca e important sa fii deschis la nou si sa accepti noile propuneri care ti se fac in aceasta saptamana. Luna activeaza zona muncii, iar aspectele in care este implicata vorbesc despre posibilitatea rezolvarii unor conflicte la locul de munca sau a clarificarii unor neintelegeri legate de banii primiti pentru un proiect.

Fecioara

In aceste zile, segmentul afectiv este prioritar. Cele mai multe experiente sunt strict legate de o relatie sentimentala care are nevoie de clarificari sau reformulari. Nu e exclus sa fii cerut in casatorie sau sa te gandesti serios la asta. De asemenea, poti avea parte de surprize placute din partea partenerului. In orice caz, e bine sa acorzi mai multa atentie vietii tale afective si sa fii gata sa lamuresti tot ce e de lamurit a acolo.

Balanta

Prezenta Lunii in Capricorn, in zona sufletului, ar putea fi destul de incomoda pentru tine, in sensul ca te predispune la melancolie, temeri sau pesimism. E posibil sa te mobilizezi mai greu, cel putin in prima parte a zilei. Totusi, o veste neasteptata sau o schimbare aparuta in program te energizeaza in a doua parte a zilei si iti readuce entuziasmul.

Scorpion

In cazul tau, Luna activeaza zona comunicarii, studiilor, calatoriilor. In prima parte a zilei e posibil sa intampini dificultati in comunicarea cu cei din jur, in sensul ca ti-e teama sa spui ce gandesti ca sa nu fii inteles gresit. Semnarea unor acte importante si planificarea unor calatorii ar trebui evitate. In a doua parte a zilei, te simti in elementul tau, te exprimi cu usurinta si te bucuri de surprize placute din partea unei persoane dragi.

Sagetator

Atentia iti este indreptata in continuare asupra segmentului financiar, unde au loc discutii, negocieri si surprize de tot felul. Si chiar daca in prima parte a zilei te poti confrunta cu rigiditatea unor interlocutori sau esti inteles gresit de cei din jur, spre seara gasesti din nou solutii ingenioase, care te vor ajuta sa iesi din impas. Oricum, e bine de stiut ca in aceasta perioada, comunicarea adecvata rezolva totul.

Capricorn

Luna este in continuare in zodia ta, facandu-te mai atent la nevoile si interesele personale. Unele tensiuni care apar astazi se pot mentine si in prima parte a zilei de maine, cand este posibil sa te lovesti de reguli care nu-ti plac ori de decizii luate la nivel inalt cu care nu esti de acord. Asadar, ai nevoie de flexibilitate si rabdare, pentru a gasi o cale de mijloc si cele mai bune solutii.

Varsator

Luna plasata in Capricorn te invita sa fii discret, rezervat, rabdator si foarte atent cum iti dozezi resursele. In cursul diminetii, este posibil sa te simti devitalizat sau sa-ti faci tot felul de griji cu privire la viitor. Insa spre dupa-amiaza, gandurile pesimiste te parasesc, lasand loc ideilor ingenioase si optimismului. Oricum, fii cat se poate discret, detaseaza-te de vestile primite si tine pentru tine informatiile pe care le detii.

Pesti

Luna activeaza zona prietenilor si aspiratiilor. Daca in prima parte a zilei, aspectele indica tensiuni in cadrul relatiei cu un prieten, in a doua parte a zilei, totul se poate rezolva ca prin minune. Atentie si la relatiile din sfera profesionala. Unele dintre ele sunt vulnerabile in aceasta saptamana, asa ca nu e exclus, ca din dorinta de libertate, sa reziliezi un contract sau sa renunti la o colaborare.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii