Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:23 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gruparea Stat Islamic a ameninţat-o cu moartea pe cântăreaţa Lily Allen

ro

16 Feb, 2015 16:32 1076 Marime text
 
Cântăreaţa britanică Lily Allen a fost ameninţată cu moartea într-o serie de mesaje primite de la un utilizator de internet care spune că face parte din gruparea teroristă Statul Islamic (SI), informează Mediafax.
 
Artista a publicat vineri, o copie a mesajelor, pe contul ei de pe reţeaua de socializare Instagram. Între două insulte, acesta a ameninţat-o pe Lily Allen, spunând că o va răpi, o va viola şi o va decapita, informează lefrigaro.fr.

În acele mesaje SMS, misteriosul interlocutor i-a transmis artistei în vârstă de 29 de ani o serie de ameninţări violente: "Foarte bine, se pare că nu vrei să înţelegi, eu sunt un terorist din Statul Islamic. Profită de ceea ce ai acum, t***ă! Îţi voi pirata conturile de pe internet, te voi răpi şi te voi viola. Apoi, te voi eviscera şi te voi decapita, t***ă proastă!".

În textul care însoţeşte fotografia de pe Instagram ce prezintă acele mesaje, Lily Allen spune că autorul ameninţărilor ar fi obţinut numărul ei personal de telefon "accesând ilegal contul de Twitter al cântăreţei Taylor Swift". Cântăreaţa americană a confirmat într-adevăr că unele dintre conturile ei de pe reţelele de socializare au fost piratate în luna ianuarie.

sursa foto: theguardian.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii