Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:48 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fashiontv România a acordat premiile de excelență ale industriei turistice de pe litoralul românesc

ro

26 Aug, 2014 03:49 2854 Marime text
După o vară plină de evenimente exclusiviste, datorită cărora stațiunea Mamaia a beneficiat de o extraordinară promovare la nivel internațional, Fashiontv România a premiat luni seara, pe scena din Piața Cazino, destinațiile și serviciile impecabile oferite turiștilor, la malul Mării Negre.

Cu o scurtă amânare, de o zi, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, în cadrul Galei Fashion Tourism Awards Litoral 2014 au fost acordate premii de excelență celor mai apreciate destinații de pe litoral din toate categoriile de servicii: hoteluri, restaurante, plaje, terase, baruri, cluburi. Tuturor celor nominalizați le-au fost recunoscute contribuția și implicarea deosebită, cu rafinament, eleganță și bun gust, în dezvoltarea turismului de pe litoralul românesc.

În deschiderea galei, a urcat pe scenă primarul Constanței, Radu Mazăre, care a declarat: „Suntem un model de colaborare pentru întreaga țară, am reușit să arătăm că, numai împreună, se poate realiza ceva.”

Evenimentul face parte din proiectul Fashion Summer Festival Mamaia 2014 și a inclus prezentări de modă ale unor branduri celebre precum Burberry, Diane von Furstenberg, Mulberry, Liu Jo, DKNY, în România prin Magazinul Sport Couture.

Fashiontv a acordat distincții celor mai fashion plaje, tersase și restaurante cu specific românesc și internațional, celor mai populare hoteluri, dar și cluburilor unde în această vară au avut loc cele mai bune petreceri și show-uri. Printre premiații galei s-au numărat hoteluri precum Laguna și Iaki, Restaurantul Ammos, Cluburile Ego, Le Gaga, Bellagio, Princess, Complexul Summerland, Loft, Plajele Crazy Beach, Loft și Caelia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii