Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:11 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ea este dobrogeanca suspectată de furtul tablourilor de la Muzeul Kunsthal din Rotterdam

ro

05 Mar, 2013 10:34 3975 Marime text

Românca arestată în Olanda şi audiată în dosarul furtului de tablouri de la muzeul Kunsthal din Rotterdam era iubita unuia dintre suspecţii arestaţi în acest caz, respectiv a lui Radu Dogaru, în perioada plănuirii şi comiterii infracţiunii, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse apropiate anchetei. Potrivit aceloraşi surse, tablourile ar fi fost duse, după furt, în locuinţa din Rotterdam a tinerei în vârstă de 19 ani. Tot acolo ar fi fost decupate şi scoase din rame pânzele furate.

Pentru a face legătura între româncă şi furtul de tablouri, anchetatorii olandezi au vizionat zeci de ore de înregistrări ale camerelor de supraveghere, au mai spus sursele citate.

Românca se numeşte Nataşa Timofei şi este originară din acelaşi oraş cu doi dintre suspecţii din acest caz, respectiv din Măcin, judeţul Tulcea, au declarat anterior, pentru MEDIAFAX, surse din Poliţie.

Astfel, în acelaşi oraş au domiciliul Alexandru Bitu şi Eugen Darie, în timp ce al treilea suspect din dosarul furtului, Radu Dogaru, este originar dintr-o localitate de lângă Măcin, potrivit unor surse judiciare.

Nataşa Timofei a fost audiată de trei anchetatori români în legătură cu furtul tablourilor de la muzeul din Rotterdam, în condiţiile în care aceasta era prietenă cu unul dintre suspecţi, au declarat, pentru MEDIAFAX, oficiali ai Poliţiei Române.

Potrivit surselor citate, tânăra a fost audiată de doi ofiţeri ai Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate (DCCO) din Poliţia Română şi un procuror de la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).

Sursa foto: Evz.ro

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii