Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:17 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cresc salariile la CNADNR Vezi cine are leafa mărită la Constanţa

ro

30 Jun, 2014 19:55 2620 Marime text
Deşi se plânge mereu de lipsă de fonduri pentru construcţia de drumuri, conducerea Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a semnat cu sindicaliştii din companie o înţelegere prin care salariile cresc substanţial, scrie tirmagazin.ro. Pe lângă salarii, angajaţii primesc şi o serie nesfârşită de ajutoare, sporuri şi bonusuri (foto). Cel mai amuzant ajutor pe care îl poate primi un angajat este de 2.500 de lei, pentru situaţia în care îi moare soacra sau socrul, mai scriu cei de la tirmagazin.ro! 
 
Conform documentului citat de sursă, "începând cu drepturile salariale aferente lunii iunie 2014, salariaţii cărora li s-au diminuat salariile de bază în perioada 1 iunie-1 septembrie 2013, prin act adiţional la Contractul Individual de Muncă (CIM) vor reveni la salariile de bază avute înaintea diminuării". Ceea ce este cel mai important, însă, "începând cu data de 01.07.2014, salariul de bază lunar al fiecărui angajat al CNADNR SA se majorează cu 150 lei".
 
Astfel că şi angajaţii Regionalei Constanţa a CNADNR vor avea, de mâine, lefurile mărite cu 150 de lei. Printre ei se numără Marin Dima, directorul general al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Constanţa, Gabriela Tudor, director adjunct întreţinere, Cornelia Vulpoi, director economic sau Neculai Hodorcă, director adjunct investiţii. Aceasta ca să enumerăm doar şefii Regionalei, care numără sute de salariaţi. Spre exemplu, conform declaraţiei de avere, directorul general Marin Dima a câştigat, anul trecut, din salariu peste 108.000 lei. El deţine trei terenuri, două la Tuzla şi unul la Agigea şi trei apartamente, două la Agigea şi unul în Constanţa. Toate bunurile, dobândite prin cumpărare în perioada 2007-2011, mai puţin apartamentul de 65 de metri pătraţi din Constanţa, cumpărat anul acesta. Directorul DRDP Constanţa are şi două credite la bănci, din care mai are de returnat 14.000 de euro şi aproape 41.000 de dolari.
 
Sursa: tirmagazin.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii