Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:49 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CERONAV desfăşoară o acţiune de promovare transfrontalieră

ro

22 Oct, 2014 14:33 1245 Marime text
Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale (CERONAV) organizează, astăzi, la bordul Centrului de Informare și Instruire InfoDanube din Galați, workshop-ul de promovare a navigației și transportului pe ape interioare, după cum se arată într-un comunicat de presă remis astăzi opiniei publice.
 
Evenimentul este organizat în cadrul proiectului cu finanțare europeană HINT – Harmonized Inland Navigation and Transport through education and information technology. La manifestare vor lua parte profesori, elevi și studenți de la Colegiul Național Al. I. Cuza din Galați și Universitatea de Stat B.P.Hasdeu din Cahul, Republica Moldova, dar și invitați din cadrul Agenției de Cooperare Transfrontalieră și Integrare Europeană.
 
Invitații vor putea face un tur al InfoDanube, li se vor prezenta alte trei centre similare din Austria, Croația și Ungaria. De asemenea, în cadrul work-shopului, vor putea testa platforma de elearning INeS Danube și simulatoarele de navigație, manevra navei și stingerea incendiilor și vor urmări filme de promovare a meseriilor de la bordul navelor fluviale și din porturile interioare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii