Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CERONAV – ACȚIUNE DE PROMOVARE TRANSFRONTALIERĂ

ro

22 Oct, 2014 14:18 2019 Marime text
Miercuri, 22 octombrie 2014, Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV organizează, la bordul Centrului de Informare și Instruire InfoDanube din Galați, workshop-ul de promovare a navigației și transportului pe ape interioare.
Evenimentul este organizat în cadrul proiectului cu finanțare europeană HINT – Harmonized Inland Navigation and Transport through education and information technology și reunește profesori, elevi și studenți de la Colegiul Național Al. I. Cuza din Galați și Universitatea de Stat B.P.Hasdeu din Cahul, Republica Moldova, dar și invitați din cadrul Agenției de Cooperare Transfrontalieră și Integrare Europeană.
”Importanța evenimentului rezidă din cooperarea dintre România și Republica Moldova în vederea dezvoltării resurselor umane prin informare și instruire, îmbunătățirea accesului pe piața forței de muncă și implicit diminuarea șomajului în zonele vizate, dar și a promovării valorilor naționale și europene” a declarat Ovidiu Cupşa, director general CERONAV.

În cadrul workshop-ului, invitații vor face un tur al InfoDanube, li se vor prezenta alte trei centre similare din Austria, Croația și Ungaria, vor putea testa platforma de elearning INeS Danube și simulatoarele de navigație, manevra navei și stingerea incendiilor și vor urmări filme de promovare a meseriilor de la bordul navelor fluviale și din porturile interioare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii