Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:59 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CERONAV a dezvoltat o reţea de cooperare în domeniul navigaţiei

ro

04 Oct, 2013 13:46 825 Marime text
Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV a dezvoltat, alături de ceilalţi 17 parteneri din România, Austria, Ungaria, Bulgaria, Slovacia, Croaţia şi Serbia, implicaţi în derularea proiectului cu finanţare europeană HINT - Harmonized Inland Navigation Transport through education and information technology,  o reţea de cooperare pentru specialiştii din domeniul navigaţiei şi transportului pe Dunăre, numită Danube Knowledge Network – DKN (http://www.hintproject.net/getpage.php?page=dkn-main).


„Reţeaua reuneşte aproximativ 250 de membri, licee şi universităţi de profil, autorităţi navale, companii de transport, operatori portuari, şantiere navale şi asociaţii specializate. Scopul său principal este acela de a oferi un cadru dinamic pentru cooperare transnațională în scopul de a facilita schimbul de cunoștințe și transferul de bune practici între membrii reţelei. În baza de date se regăsesc detaliile de contact ale membrilor DKN, precum şi o descriere generală a acestora.


Forumul DKN (http://www.hintproject.net/blog.php?blogid=1) este o facilitate suplimentară pusă la dispoziţia membrilor reţelei şi reprezintă o platformă de colaborare, interacţiune şi consultare pe probleme legate de navigaţia şi transportul pe Dunăre. DKN creează o punte de comunicare între învățământ și piața forței de muncă, între întreprinderile publice și private, între organizațiile de profil și factorii de decizie” a declarat Ovidiu Cupşa, director general al CERONAV.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii