Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Braconaj în floare pe Dunăre

ro

02 May, 2015 17:49 1548 Marime text
 
În urma a zeci de controale, acțiuni și verificări desfășurate de polițiștii de transporturi, pe apă, la societăți comerciale și asociații piscole, asupra mai multor autoturisme și ambarcațiuni navale, au fost confiscate aproape 300 de kilograme de peşte proaspăt, pescuit ilegal. 19 persoane au fost depistate în flagrant.
 
În perioada 27 – 30 aprilie, poliţiştii din cadrul structurilor de poliţie transporturi navale, în colaborare cu specialişti din cadrul Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură şi Garda Națională de Mediu, au acţionat pentru prevenirea şi combaterea pescuitului ilegal, transportului şi comercializării produselor din peşte.
 
Astfel, în urma celor 77 de acțiuni și controale desfășurate în ape interioare, în amenajările piscicole și asociațiile de profil, pe linia provenienţei, prelucrării, depozitării şi valorificării produselor din peşte sau pe linia legalităţii transportului de peşte, au fost constatate 28 de infracțiuni.
 
Au fost verificate 8 societăţi comerciale și o asociație piscicolă și au fost controlate 48 de autoturisme și 65 de ambarcaţiuni. Polițiștii au aplicat 26 de sancţiuni contravenţionale, transmite Biroul de presă al IGPR. Sunt cercetate penal 19 persoane ce au fost depistate în flagrant.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii