Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:28 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz șocant în Delta Dunării! Cinci sturioni, descoperiți de polițiști în plasele braconierilor (VIDEO)

ro

25 Aug, 2023 10:22 2862 Marime text
Sursă foto: Garda de Coastă
  • Astăzi, pe 25 august 2023, echipajele Poliției de Frontieră au descoperit 1.125 de metri de plase de pescuit în Biosfera Deltei Dunării.
 
Poliţiştii de frontieră au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol Rezervația Biosferei Delta Dunării, ocazie cu care au descoperit 1.125 metri de plase de pescuit și cinci exemplare de sturion capturate în ele, informează Garda de Coastă.
 
În data de 24.08.2023, poliţiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina, desfășurând o acțiune pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol în Delta Dunării, au descoperit în Golful Musura, înșiruiri de plase în lungime totală de 1.125 metri cu o captură de cinci exemplare de sturion, în stare vie, arată datele furnizate de autorități.
 

„Peștele a fost redat mediului natural, iar plasele tip ohane, în valoare de 5.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor“, adaugă sursa.

 
În cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii unor infracțiuni la regimul braconajului piscicol, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Tulcea.



Citește și:

Poliția de Frontieră: Câte persoane au intrat în țară în ultimele 24 de ore
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii