Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:59 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două persoane depistate de polițiștii de frontieră în timp ce desfășurau activități de braconaj piscicol pe Dunăre

ro

04 Sep, 2023 13:41 703 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: IPJ Tulcea
  • Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat doi bărbați în timp ce desfășura activități de pescuit cu ajutorul unei ambarcațiuni cu rame, fără drept, folosind unelte confecționate din naylon, fir textil şi mono-filament.
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat doi bărbați în timp ce desfășura activități de pescuit cu ajutorul unei ambarcațiuni cu rame, fără drept, folosind unelte confecționate din naylon, fir textil şi mono-filament, transmite un comunicat din partea Gărzii de Coastă.
 
În data de 3 septembrie 2023, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Cernavodă au depistat pe Dunăre două persoane care desfășurau activități de pescuit dintr-o ambarcațiune.
 
Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acestea pescuiau fără drept, folosind unelte confecționate din naylon, fir textil și mono-filament, având o captură de 8 kilograme de pește.
 
Plasele în lungime totală de 225 metri și barca folosită au fost ridicate în vederea confiscării, peștele în stare vie a fost eliberat în mediul natural, iar persoanele în cauză au fost conduse la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni la regimul braconajului piscicol, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Motor de barcă în valoare de 50.000 lei, căutat de autoritățile din Suedia, găsit de polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii