Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:48 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avocata generalului "Domnul Chiţac e în comă"

ro

20 Sep, 2010 12:05 1457 Marime text

Condamnat pentru dosarul Revoluţiei de la Timişoara şi acuzat de omor în dosarul Mineriada, fostul general Mihai Chiţac se află în stare gravă şi este internat într-un spital din Bucureşti.

Mihai Chiţac a suferit o intervenţie chirurgicală pe creier şi se află într-o stare foarte gravă, într-un spital din reţeaua Ministerului Sănătăţii, a declarat ieri, pentru România Liberă, avocata sa, Alice Draghici. "Domnul Chiţac e în comă, i-a fost extirpată o tumoră cerebrală canceroasă din lobul frontal. A primit prognostic letal", adaugă avocata. Din informaţiile RL, confirmate de apărătoarea fostului general, Mihai Chiţac ar fi fost internat, iniţial, la Spitalul Elias, dar este incert, şi unde a fost supus intervenţiei. Pe de altă parte, potrivit lui Alice Draghici, operaţia suferită recent de Mihai Chiţac ar fi fost una complicată, iar pacientul nu şi-a revenit după intervenţie.

Contactată de România Liberă, fiica generalului (r), Georgiana Pogonaru, nu a dorit să comenteze starea de sănătate a tatălui său.

Sursa: http://stiri.rol.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii