Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:26 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident sau sinucidere? Polițiștii iau în calcul toate variantele în cazul accidentului feroviar de la Brănești. Ar fi fost găsit un bilet de adio

ro

17 Aug, 2017 15:52 3123 Marime text
Purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Georgian Drăgan, a declarat conform Agerpres, în cazul celor patru persoane, o femeie și trei minori, care și-au pierdut viața după ce au fost lovite de tren în halta Brănești, anchetatorii iau în calcul toate variantele, inclusiv sinuciderea.
  

"O femeie cu vârsta cuprinsă între 25 și 30 de ani și-a pierdut viața. De asemenea, au decedat trei copii cu vârste cuprinse între 2 și 12 ani. Tragicul eveniment este cercetat de către colegii mei din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi București. La fața locului s-a prezentat o echipă complexă din cadrul Poliției Române formată din specialiști de la Institutul Național de Criminalistică și de la Direcția Poliției Transporturi. Cercetările sunt efectuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov", a afirmat Georgian Drăgan.
 

Acesta a confirmat faptul că s-a găsit un bilet de adio asupra femeii decedate, precizând că anchetatorii încearcă să stabilească legătura de cauzalitate.
 
În ceea ce privește varianta sinuciderii, Drăgan a declarat că "se iau în calcul toate variantele".
 
Despre posibilitatea ca femeia decedată să fi fost însărcinată, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei a precizat că acest aspect va fi stabilit în urma necropsiei, trupurile victimelor fiind deja transportate la Institutul de Medicină Legală.
 
Totodată, referindu-se la conductorul trenului, Georgian Drăgan a spus că acesta a fost înlocuit și că va fi audiat în dosarul penal deschis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Sursa: Agerpres.ro 

Citește și: 

Accident feroviar la Brăneşti, pe linia Bucureşti-Constanţa. Patru persoane decedate
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii