Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:56 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3. Au fost lovite trei maşini Accident rutier la intersecţia dintre Dispensarului cu Mărgăritarului (galerie foto+video)

ro

01 Dec, 2015 09:31 1906 Marime text
Polițiștii Serviciului Rutier Constanța au fost solicitaţi, în urmă cu câteva minute, să intervină la intersecţia dintre Dispensarului cu Mărgăritarului, în cazul unui accident rutier. 

Vom reveni cu informaţii.

UPDATE, 14.30:


Oficial, de la Poliţia Rutieră:

În data de 01.12.2015, în jurul orelor 08:57, P.A.M. (bărbat, 28 de ani, din loc. Ştefan cel Mare, jud. Călăraşi) a condus un autoturism pe str. Mărgăritarelor, dinspre bl. 15B către str. Dispensarului şi ajungând în zona blocului 24D, a pierdut controlul directiei şi a intrat in coliziune cu un pom, anterior impactului avariind şi trei autoturisme parcate pe str. Mărgăritarelor şi Aleea Căprioarei.
Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest din motive medicale, dar i s-au recoltat probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.
Accidentul s-a soldat cu vatamarea corporală uşoară a lui P.A.M.
 


UPDATE 2, ora 11.36 – Oficial de la Serviciul Rutier Constanţa
 
„În data de 01.12.2015, în jurul orelor 08.57, un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din localitatea Ştefan cel Mare, judeţul Călăraşi, a condus un autoturism pe strada Mărgăritarelor, dinspre bloc 15B către strada Dispensarului şi, ajungând în zona blocului 24D, a pierdut controlul directiei şi a intrat in coliziune cu un pom, anterior impactului avariind şi trei autoturisme parcate pe strada Mărgăritarelor şi Aleea Căprioarei.
 
Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest din motive medicale, dar i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”.
 
Accidentul s-a soldat cu vătămarea corporală a şoferului.

UPDATE 1, ora 9.42
 

Potrivit surselor noastre, bărbatul care conducea autoturismul Volkswagen este cel care a provocat accidentului. Se pare că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În aceste momente, este transferat la Spitalul Judeţean, pentru îngrijiri de specialitate.

Precizăm că, în urma impactului, au fost lovite trei autoturisme: o Dacia Break, un Matiz şi un Renault Megane.



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii