Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:49 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident rutier la ieşirea din Medgidia. Patru victime

ro

30 Mar, 2014 08:53 2675 Marime text
accident medgidia cuza vodaUn accident rutier s-a produs, în urmă cu puţin timp, pe DN 22C, la ieşire din municipiul  Medgidia către Cuza Vodă.
Potrivit primelor informaţii este posibil să fie două victime.
La locul dezastrului au plecat şi pompierii de la ISU Dobrogea pentru că una din maşini a luat foc, incendiul putându-se extinde şi la cealaltă.




Poliţiştii spun că, azi, în jurul orelor 08.33, un bărbat, de 59 de ani, din Medgidia, a condus un autoturism pe DN22C, dinspre Castelu către Medgidia şi ajungând în zona staţiei GPL Med Gas, a efectuat viraj către stânga fără să acorde prioritate şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 36 de ani, din Medgidia, pe DN 22C, din sens opus. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a celor doi conducători auto, a unei femei, de 63 ani, din Medgidia, pasageră în primul autoturism dar şi a unui bărbat, de 54 de ani, din Medgidia, pasager în cel de-al doilea autoturism. În urma impactului cel de-al doilea autoturism a ars în proporţie de 80%, fiind necesară intervenţia pompierilor. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii