Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:06 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

20 de luni de la tragedia din Beirut. Constănţenii ies în stradă

ro

04 Dec, 2015 11:19 2012 Marime text
Restaurantul Beirut din Constanţa a fost distrus într-un incendiu, în data de 5 aprilie 2014. Atunci şi-au pierdut viaţa Ioana Nicoleta Cengher, Mihaela Tucă şi Nicoleta Vasiliţeanu.
 
În acest context, mâine, se împlinesc 20 de luni de la accidentul în care cele trei tinere au sfârşit în chinuri groaznice. Familiile îndurerate nici acum nu şi-au găsit liniştea. „Au trecut 20 de luni de la acest accident şi pasivitatea organelor de anchetă şi a administraţiei au accentuat suferinţa celor conştienţi de această tragedie. În semn de compasiune, ne întâlnim la Harta Dobrogei, la ora 19.00 (n.r. astăzi), şi vom merge într-un marş al tăcerii până la fostul restaurant Beirut”, se scrie pe reţeaua de socializare Facebook.
 
„Deşteaptă-te Constanţa, îngropăm generaţia tânără”, se mai scrie pe Facebook.
 
George Karam, patronul restaurantului Beirut din Constanţa, este acuzat de două infracţiuni de distrugere din culpă, una în formă agravată, de infracţiunea de neluare a măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, de infracţiunea de realizare a construcţiilor cu nerespectarea cerinţelor esenţiale ale existenţei acestora - formă agravată, de infracţiunea de complicitate la abuz în serviciu, de infracţiunea de construire fără autorizaţie într-o zonă construită protejată, de infracţiunea de primire în muncă a unor persoane fără încheierea contractelor de muncă, precum şi de 40 de infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Sursa foto: Facebook.com

Citeşte şi Trei tinere moarte. Zeci de infracţiuni: Dosarul Beirut face şapte pui. Unul este la Parchetul Militar, altul, la DNA 
Ce a făcut George Karam, patronul restaurantului Beirut, cu două zile înainte de tragedie 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii