Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:12 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au fost completate birourile secţiilor de votare din judeţ cu reprezentanţii partidelor politice (document)

ro

30 Nov, 2016 00:00 2726 Marime text
Birourile electorale ale secţiilor de votare de la nivelul judeţului sunt în formulă completă. Purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral Judeţean (BEJ), George Marius Cojocaru, ne-a declarat că a fost stabilită şi ordinea de completare a birourilor electorale ale secţiilor de votare, cu reprezentanţii competitorilor electorali.
 
Astfel, cele patru partide parlamentare, PSD, PNL, ALDE şi UDMR, au câte un reprezentant în toate birourile celor 556 de secţii de votare din judeţ. Celelalte trei locuri din birourile secţiilor de votare dedicate partidelor politice neparlamentare vor fi completate de reprezentanţii desemnaţi de PRM, PRU, Alianţa Noastră România, PSR, PMP, USR, Comunitatea Ruşilor Lipoveni, Partida Romilor „Pro Europa” şi UDTR. Ordinea în cazul partidelor neparlamentare a fost dată de numărul de candidaturi depuse la nivelul judeţului.
 
Vă reamintim că la sfârşitul săptămânii trecute a avut loc tragerea la sorţi computerizată pentru desemnarea preşedinţilor birourilor electorale şi locţiitorilor acestora pentru cele 556 de secţii de votare de pe teritoriul judeţului Constanţa, după cum a spus reprezentantul BEJ, George Marius Cojocaru.
În secţiunea „Documente” puteţi vizualiza lista integrală a acestora şi conţinutul procesului-verbal încheiat de Biroul Electoral Judeţean.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii