Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:55 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nămolul, la mare căutare

ro

03 Aug, 2013 13:57 6515 Marime text
Nămolul este din ce în ce în ce mai căutat atât de turiştii din întreaga ţara cât şi de cei din străinătate. Iar veştile sunt cu atât mai bune dacă luăm în considerare că litoralul românesc dispune de Lacul Techirghiol care permite tratamente diversificate pe bază de nămol. Pe lângă turismul de agrement, litoralul românesc se poate lăuda şi cu un turism de sănătate care să ofere turiştilor atât tratamente pentru îmbunătăţirea stării de sănătate cât şi momente de relaxare. Tratamentele pe bază de nămol sunt indicate pentru numeroase tipuri de afecţiuni, de la dureri reumatice, boli neuro-dermatice, acnee, dureri de cap, nevralgii, stres, insomnie şi chiar afecţiuni ginecologice.

“Nămolul si apa sărată au un principal rol antiinflamator, astfel încât orice suferință pelvină de natură inflamatorie, este tratată cu succes. După cum știm, o astfel de suferință poate duce la sterilitate şi această sterilitate poate fi reversibilă prin tratamente corespunzătoare, bineînțeles sub informația unui medic ginecolog care le prescrie”, a declarat dr. Elena Ionescu, director medical Senatoriul Techirghiol.

Mai multe detalii despre proprietăţile nămolului şi efectele folosirii acestuia, vă invităm să aflaţi într-o nouă ediţie a emisiunii “Valoare şi Declin”, la Litoral TV, duminică 4 august, începând cu ora 18:30.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii