Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:22 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Instabilitatea îi sperie pe investitorii străini

ro

04 Mar, 2014 14:16 1544 Marime text
Atragerea investitorilor străini ar putea reprezenta o şansă pentru dezvoltarea comunităţilor, în special a celor din mediul rural. Invitat în emisiunea Radiografia Zilei, primarul comunei Peştera, Valentin Vrabie a subliniat faptul că investitorii străini sunt alungaţi de nesiguranţa legislativă şi politică.
 
„Investitorii sunt interesați, suntem în discuții, dar nu pot să vă spun și nu e normal să spun, pentru că nu știu sută la sută dacă se va concretiza din cauza nesiguranței legislative. Ma rog, sunt pământuri nisipoase la noi și acest lucru îi sperie pe investitori. Avem potențial [...] Constanța asta, ar fi trebuit să trăim precum în Arabia [...] ei au ca resursă petrolul care este epuizabilă la un moment dat, dar noi avem resurse inepuizabile în Dobrogea”, a declarat în direct la “Radiografia Zilei”, Valentin Vrabie, primarul comunei Peștera.
 
Totodată, edilul şef de la Peştera a confirmat că, pentru a atrage investitori în comuna Peştera s-ar impune realizarea unei legături cu autostrada, ceea ce ar reduce cheltuielile acestora cu transportul. În acest context Valentin Vrabie va apela la senatorul constănţean PSD Nicolae Moga, în speranţa că va fi ajutat.
 
„Avem potențial agricol și de procesare a lui, numai că intrarea și ieșirea pe autostradă [...] investitorul își calculează și un km. Dar de la Peștera să traversezi podul și să ajungi pe autostradă sunt 21 de km, adică enorm de mult”, a declarat în direct la “Radiografia Zilei”, Valentin Vrabie, primarul comunei Peștera.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii