Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:54 25 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosarul lui Valentin Vrabie, primarul din Medgidia, amânat după alegerile locale! Noul termen, 26 iunie 2024

ro

21 May, 2024 16:57 965 Marime text


Curtea de Apel Constanța amână, pentru iunie 2024, cercetarea specifică în dosarul lui Valentin Vrabie, primarul din Medgidia!
 
Conform portalului instanțelor de judecată, cauza a fost amânată pentru data de 26 iunie 2024, după alegerile locale, programate pentru 9 iunie 2024.  
 
Procesul vizează rejudecarea apelului privind cauza în care Valentin Vrabie, primarul din Medgidia, a fost condamnat pentru fals intelectual!  
 
Cauza se află în atenția în atenția judecătorilor Ungureanu Virgil Marius și Georgiana Anghel Tudor, de la Curtea de Apel Constanța.
 
Valentin Vrabie a revenit în funcția de primar al Medgidiei începând din 9 februarie 2024.
 
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Motivarea judecătorilor în dosarul lui Valentin Vrabie, primarul din Medgidia – „Nu mai subzistă temeiurile care au determinat acordarea statutului de martor ameninţat“
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii