Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:40 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV 13 cu noroc

ro

08 Jun, 2014 14:12 2004 Marime text
La mai puțin de un an și jumătate de la înființare, secția de Kempo de la CS Năvodari a reușit o performanță deosebită la Campionatele Naționale. Dobrogenii au adus în vitrina clubului 13 medalii : 3 de aur, 6 de argint și 4 de bronz.

Antrenorii Nicu Ababei, Cristian Tunschi și Marcel Jipeanu au deplasat  la Campionatele Naționale 14 sportivi și s-au întors cu 13 medalii. Trei dintre ele au fost de aur. S-au clasat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului Petrică Stoian, la seniori, Cornel Costea și Andrei Dudulică, la juniori. Dobrogenii au mai intrat în posesia a 6 medalii de argint și 4 de bronz. Antrenorul Nicu Ababei apreciază că acest bilanț bun nu ar fi fost posibil fără implicarea autorităţilor locale, dar și a Federației de specialitate.

“Eu cred că, în ultima perioadă, sportul a luat avânt puternic în Năvodari. Există o pepinieră destul de bine conturată în oraș. Fără sprijinul primarului Nicolae Matei, al consilierilor locali, al președintelui clubului, nu cred că am fi reușit să avem aceste rezultate. Mulțumim pentru sprijin și președintelui Federației Române de Kempo”, ne-a declarat Nicu Ababei, antrenor CS Năvodari. Sportivii, fie ei juniori aflați la început de drum ori seniori, s-au dovedit mai dezinvolți în ring decât în fața camerei de luat vederi. „A fost un concurs foarte bine organizat, iar adversarii au fost buni”, ne-a zis Alexandru Moldoveanu, medaliat cu bronz. „A fost un concurs foarte important. A fost primul concurs, dar am reușit să ajung în finală”, ne-a spus Ana Maria Popa, medaliată cu argint.
„Mă așteptam la această medalie și sunt bucuros că am câștigat. Voi continua activitatea la CS Năvodari, clubul la care am debutat în sport și de unde doresc să mă retrag, atunci când va fi timpul, din activitate”, ne-a declarat Petrică Stoian, medaliat cu aur.
La Campionatele Naționale au participat  245 de sportivi din 27 de cluburi, CS Năvodri reușind să se claseze printre fruntaşi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii