Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:54 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luptătorii de la CS Năvodari au obținut 22 de medalii la Campionatul Național de Full Kempo (GALERIE FOTO)

ro

25 Jun, 2022 00:00 1201 Marime text

 
  • Sportivii pregătiți de Marcel Jipeanu au obținut șase medalii de aur, 11 de argint și cinci de bronz. 
 
Printre participanții la Campionatul Național de Full Kempo, de la București, s-au numărat și sportivii de la CS Năvodari, care s-au descurcat foarte bine, ținând cont că această disciplină, cu luptă la sol, nu e specialitatea lor.
 
Chiar și așa, luptătorii pregătiți de Marcel Jipeanu au obținut 22 de medalii (șase de aur, 11 de argint și cinci de bronz).
 
„Lupta la sol nu ne caracterizează, noi nu practicăm așa ceva. Totuși, am avurt curajul să participăm și am ajuns în 17 finale. Am avut, din păcate, parte și de câteva accidentări. Știu că toată lumea era obisnuită cu multe medalii de aur, dar aici a fost o probă pe care nici măcar la sală nu o practicăm. Faptul că am ajuns în 17 finale, câștigând 6, deja este un rezultat foarte bun! Full Kempo e un capitol închis, ne pregătim în continuare pentru competițiile ce vor urma. Mulțumim conducerii CS Navodari și Primariei Orașului Năvodari, pentru sprijinul acordat là realizarea acestor rezultate. Mulțumim Federatiei Române de Kempo și domnului Presedinte Amatto Zaharia, pentru invitație și pentru buna organizare a competiției, meciuri tari, așa cum ne place nouā, meciuri care ne motivează să muncim mai mult, iar pe viitor să fim și la această probă «the best»“, este mesajul lui Marcel Jipeanu.
   
Anterior, CS Năvodari participase cu 21 de sportivi la Campionatul Național de Kempo K1, de la București, întrecere pe care gruparea sportivă a încheiat-o cu un bilanț de 30 de medalii. Tinerii luptători au avut o evoluție apreciată, câștigând 15 medalii de aur, opt de argint și șapte de bronz, în condițiile unei concurențe acerbe, la campionat participând peste 500 de sportivi.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Marcel Jipeanu)
 
Citește și:
 
30 de medalii pentru luptătorii de la CS Năvodari la Campionatul Național de Kempo K1 (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii