Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:18 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

20 de medalii pentru boxerii de la CS Năvodari la „Memorialul Anton Aurel”. La Kempo, diplome de grad

ro

30 Jun, 2021 00:00 3409 Marime text
 

 
  • CS Năvodari s-a clasat pe primul loc în clasamentul pe cluburi la competiția de box de la Medgidia.
 
Întrecerile celei de-a treia ediții a „Memorialului Anton Aurel” la box s-au desfășurat în Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei” din Medgidia, iar la turneu a participat și CS Năvodari, club care a mizat pe 20 de sportivi, (copii, cadeți, juniori, tineret și seniori).
 
Dintre aceștia, 18 au terminat pe locul întâi, câștigând medaliile de aur, iar doi s-au clasat pe treapta a doua a podiumului, obținând argintul. „Ca de fiecare dată, boxerii antrenați de Ferodin Ablalim și Marcel Jipeanu au avut evoluții foarte bune, urcând pe podium și fiind printre remarcații galei. Cu cele 20 de medalii, CS Năvodari s-a clasat pe primul loc în clasamentul pe cluburi, competiția fiind o repetiție utilă în perspectiva viitoarelor turnee“, se arată pe pagina de Facebook a grupării sportive din Năvodari. „Am reușit un rezultat extraordinar. Am demonstrat încă o dată că la Năvodari se lucrează bine și rezultatele sunt, au fost și vor fi mereu“, a precizat și antrenorul Marcel Jipeanu.
 
Sportivi de la CS Năvodari au participat și la stagiul național de Kempo, desfășurat pe litoral, în stațiunea Venus, iar, cu această ocazie, au susținut și examenul de grad. „Mulțumim Federației Române de Kempo și domnului președinte, Shihan Amatto Zaharia, care, în urma stagiului de vară de la Venus, a decis să acorde diplomele de grad sportivilor noștri!“, a mai spus Marcel Jipeanu.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

În secțiunea Galerie Foto găsiți mai multe imagini cu sportivii de la CS Năvodari. Sursa foto: Facebook (Marcel Jipeanu)

 
Citește și:
 
Box feminin
Maria Cimpoeru, de la CS Năvodari, concurează din nou la Campionatul European
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii