Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cupa României la Semi Kempo le-a adus aproape 20 de medalii luptătorilor de la CS Kempo Năvodari

ro

21 Oct, 2021 00:00 2807 Marime text
 

 
  • La competiţia din capitală, 17 sportivi de la gruparea din Năvodari s-au calificat în finale.
 
La Bucureşti s-a desfăşurat Cupa României la Semi Kempo, întrecere la care CS Kempo Năvodari a participat cu un lot de 18 sportivi, care au câştigat 18 medalii (14 de aur, trei de argint şi una de bronz).
 
Au cucerit medalii de aur Fabian Jipeanu, Mario Bucaluţă, Daniel Cioabă, Alin Buzoianu, Cristian Tăbîrcă, Eduard Şchiopu, Bogdan Cojocariu, Aida Jipeanu, Cristina Telteu, Maria Chiricheş, Cosmina Marin, Maria Trigos, Maria Cimpoeru şi Nadia Cojocariu. Pe locul doi au încheiat competiţia Denis Ene, Vlad Cojocariu şi Valentina Alexandru, iar Dacan Bucaluţă a urcat pe treapta a treia a podiumului. 
 
„Este un rezultat remarcabil, ținând cont că în trei finale s-au întâlnit sportivi ai clubului între ei, fiind 17 performeri de la CS Năvodari calificați în finale. Merită felicitări toți sportivii, care, în acest an, la toate competițiile de kempo au confirmat, cu rezultate excelente, la: Campionatul Național de Semi Kempo - 17 medalii (13 de aur, trei de argint, una de bronz), Campionatul Național de Kempo K1 - 20 de medalii (15 de aur, cinci de argint), Cupa României de Kempo K1 - 17 medalii (13 de aur, patru de argint), Cupa României de Semi Kempo - 18 medalii (14 de aur, trei de argint, una de bronz). Numărul total de medalii câștigate la cele patru competiții este 72, dintre care 55 de aur, 15 de argint și două de bronz. Întrecerea de la Bucureşti a fost ultima competiție din calendarul Kempo la care CS Năvodari a participat în acest an, dar promisiunile pentru 2022 sunt la fel de mari“, se arată pe site-ul oficial al CS Năvodari.
 
Sportivii grupării năvodărene mai au în program în acest an mai patru competiții de box: Campionatul Național de juniori (26 - 31 octombrie, Târgu Jiu), Campionatul Național de cadeți (2 - 7 noiembrie, Gheorgheni), Campionatul Național de seniori (22 - 27 noiembrie, Târgu Mureș) şi Campionatul Național Under-22 (30 noiembrie - 6 decembrie).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Jipeanu Fabian)

 
Citeşte şi:
 
Sportivii de la Kempo Năvodari au urcat de 19 ori pe podium la Naționalele de Kempo K1
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii