Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:25 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Distracția continuă la Zilele Orașului Năvodari!

ro

28 Jul, 2013 14:52 2874 Marime text
După prima seară incendiară în care năvodărenii au sărbătorit împreună Zilele Orașului alături de artiști consacrați, sâmbătă distracția a atins cote maxime. Tonul distracției l-a dat nimeni alta decât renumita cântăreață Antonia.
Alături de năvodăreni a petrecut și edilul Nicolae Matei, fan declarat al frumoasei interprete. Ca în fiecare an primarul s-a străduit să îi aducă pe cei mai în vogă cântăreți ai momentului pentru a-I încânta pe cetățenii orașului.
“La mulți ani din partea mea tuturor năvodărenilor. Încă o dată s-a dovedit că năvodărenii sunt o familie mare și unită și orașul Năvodari se află pe mâini bune, știm ce avem de făcut. Avem proiecte de la cultură și distracție până la infrastructură. Cu un efort minim am reușit și anul acesta să organizăm Zilele Orașului Năvodari, cu artiști de excepție. Încercăm și în acest an, să introducem Năvodariul în circuitul turistic de pe litoral.” a declarat Nicolae Matei, primarul orașului Năvodari.
Cu eforturi, edilul a reușit și în acest an să îi surprindă plăcut pe năvodărenii care au fost foarte încântați de spectacol. Distracția va continua și duminică, Alex Velea fiind cel care va întreţine atmosfera începând cu ora 18.00. Tot atunci vor concerta Nicu Paleru, Compact, Ştefania Rareş, Uni-k, Dan, dar și Liliana şi Violeta Geapana.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii