Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:38 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Oltina a plătit puţini bani pentru lucrările la reţeaua de apă

ro

07 Sep, 2012 02:32 4185 Marime text

Oltina_primar_Gheorghe_Chirciu_001.jpgPrimarul din Oltina, Gheorghe Chirciu, a precizat că în curând vor fi finalizate lucrările la sistemul de alimentare cu apă, lucrări care au presupus înlocuirea coloanei principale de apă. Obiectivul este aproape de finalizare şi s-a realizat în decursul a trei ani de zile cu bani de la bugetul local. Primarul a menţionat că pentru întreaga lucrare costurile se ridică la suma de 200.000 de lei, bani pe care i-a irosit într-o primă fază încercând atragerea de fonduri europene. „Aceiaşi bani, 200.000 de lei, i-am plătit pentru realizarea proiectului pe care l-am depus pe Măsura 322 pentru reabilitarea sistemul de apă, proiect care în cele din urmă nu a fost finanţat.

oltina_lucrari_retea_de_apa.jpgCu aceiaşi bani daţi pe proiect am reuşit să reabilitez prin forţe proprii reţeaua de apă", a explicat primarul Gheorghe Chirciu. Şeful autorităţii locale a precizat că a montat vane pe conducte, pe diferite segmente, astfel încât atunci când vor fi probleme să nu mai fie oprită apă în toată localitatea, ci doar în zona afectată de avarie.

Se apropie hramul bisericii din Răzoare

Ca în fiecare an, Gheorghe Chirciu pregăteşte hramul bisericii din Răzoare, care se celebrează mâine, de Naşterea Macii Domnului. Cu implicarea primarului şi a părintelui Florin Ifrim, după slujba bisericească localnicii din Răzoare vor fi invitaţi la masa ce se va da în cinstea Fecioarei Maria la Căminul Cultural din sat. Potrivit primarului, se anunţă participarea a o sută de locuitori şi invitaţi din comunele învecinate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii