Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:44 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premiaţi la Nunta de Aur Cuplurile cu 50 de ani de căsătorie, aniversate de Primăria Aliman

ro

10 Dec, 2010 02:48 2619 Marime text
Aliman_primar_Topalu_Gheorghe_06.jpgReţelele de alimentare cu apă din satele Dunăreni şi Aliman vor fi finalizate anul viitor.

Şi în această perioadă continuă lucrările la sistemul de alimentare cu apă din cele două sate. Potrivit primarului comunei Aliman, Gheorghe Topalu, ambele investiţii sunt avansate şi vor fi definitivate la începutul anului viitor. „Sperăm că reţeaua de la Dunăreni va fi gata în ianuarie. Şi cea din Aliman este destul de avansată - până acum s-a executat cam 85% din lucrare. Sperăm să fie gata în primăvară", ne-a declarat primarul. Sistemul de alimentare cu apă din Aliman va deservi 740 de locuitori, iar cel din Dunăreni aproximativ 1.600. La Dunăreni, reţeaua de alimentare măsoară în total 13 km, partea ce trebuie reabilitată având 11 km. În Aliman, reţeaua măsoară aproximativ 9 km.

O altă prioritate a autorităţii locale din Aliman este şi finalizarea lucrărilor la noul sediu administrativ. „Lucrările la sediul primăriei sunt de asemenea avansate. Urmează să facem şi acoperişul", a precizat primarul Gheorghe Topalu.

Cu ocazia apropiatelor sărbători de iarnă, autoritatea locală pregăteşte o serie de evenimente. Potrivit primarului comunei, pe 17 decembrie, va avea loc serbarea de Crăciun pregătită de copiii de la unităţile de învăţământ din comună, sub îndrumarea cadrelor didactice. Cu prilejul sărbătorilor de iarnă, Primăria şi Consiliul Local Aliman vor oferi 495 de cadouri, constând în fructe şi dulciuri, tuturor copiilor din comună.

Pe 22 decembrie, într-un cadru festiv, mai multe cupluri din comuna Aliman vor celebra Nunta de Aur. Potrivit primarului comunei, cu ocazia împlinirii a 50 de ani de căsătorie, sărbătoriţii vor primi din partea Primăriei şi Consiliului Local Aliman câte 500 de lei de familie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii