Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:43 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi demersuri pentru construirea grădiniţei de la Topraisar

ro

02 Nov, 2012 01:44 3139 Marime text
Topraisar_primar_Stelian_Gheorghe_1.jpgPrimarul Gheorghe Stelian a reluat licitaţia publică în speranţa că va reuşi să ducă la bun sfârşit lucrările de amenajare a grădiniţei din Topraisar.

Societăţile interesate de finalizarea obiectivului de investiţii „Grădiniţă nouă P+E", care există la această dată în faza „la roşu", pot depune oferte până pe data de 12 noiembrie, ora 9.00, urmând ca în aceeaşi zi, la ora 13.00, la sediul Căminului Cultural din Topraisar, să aibă loc deschiderea ofertelor. Societăţile vor transmite ofertele la adresa Şoseaua Naţională nr. 52, Topraisar. Pentru alte detalii legate de achiziţia publică Primăria a desemnat-o persoană de contact pe Cristina Guzga. De asemenea, primarul Gheorghe Stelian este preşedinte al comisiei de evaluare cu drept de vot, iar responsabil cu achiziţia publică a fost numită Aurelia Bălănescu. Din comisia de evaluare a ofertelor fac parte următorii membri: Cristina Guzga - consilier juridic, secretar comună; Sofiea Paraschiv - inspector contabilitate; Iulia Marin - consilier juridic şi Ioana-Angela Vasile - referent de specialitate. Persoanele care aprobă bugetul aferent autorităţii contractante sunt: Matei Datcu, Ion Ghindeanu, Mircea Simion, Doru-Radu Răileanu, Daniar Gani, Ion Zavelca, Constantin Chituc, Gheorghe Cocef, Toader Axinte, Gabriel Gheorghe, Florinel-Virgil Tarina, Vladimir Scînteie, Nicolae Păun şi Daniela Puşcaşu.

Banii vor fi achitaţi constructorului la finalizarea lucrării

Primarul Gheorghe Stelian a precizat că a fost nevoit să organizeze o nouă licitaţie publică în speranţa că va reuşi să ducă la bun sfârşit lucrările de amenajare a grădiniţei din Topraisar. Potrivit acestuia, valoarea estimată a lucrărilor rămase de realizat este de 1.020.711 lei. Banii vor fi achitaţi constructorului la finalizarea lucrării, a precizat şeful autorităţii locale. Agentul economic va avea şase luni de zile termen de închidere a construcţiei. Primarul speră că lucrarea va fi adjudecată în noiembrie, iar grădiniţa a cărei construcţie a început în 2008 va fi în sfârşit finalizată. Gheorghe Stelian a explicat că din cauza unor neînţelegeri a reziliat contractul cu fostul agent economic care a amenajat grădiniţa doar până la faza la roşu. Primarul a menţionat şi că, până la inaugurarea noii grădiniţe, prichindeii vor învăţa, contrar normelor sanitare, în două schimburi, întrucât unitatea preşcolară existentă are o capacitate redusă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii