Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fuego, Connect-R şi Minodora la Maxim vin la Zilele Oraşului Hârşova Nădrag - „Ne aşteptăm să participe peste două mii de oameni" (document)

ro

21 Sep, 2012 02:22 4614 Marime text
Harsova_primar__Tudor_Nadrag_004_2.jpgCu mic, cu mare, localnicii din Hârşova se pregătesc de sărbătoare. În acest week-end are loc cea de-a noua ediţie a Zilelor Oraşului.

Zilele Oraşului Hârşova se desfăşoară începând de astăzi, până duminică. Ca de fiecare dată, în ultima zi a evenimentului va avea loc Ziua Recoltei, unde se adună agricultorii şi fermierii din oraş şi din comunele învecinate pentru a expune şi a vinde produse de calitate şi la preţuri de producător. „Ne aşteptăm să participe la eveniment aproximativ 2.000 de oameni, mai ales în cursul zilei de duminică, zi în care se va serba Ziua Recoltei. Toate cheltuielile ocazionate de acest eveniment sunt suportate din contribuţia sponsorilor. Avem şi cântăreţi deosebiţi. Îi amintesc aici pe Fuego, Connect-R, Ion Amititeloaie, Gelu Voicu, Minodora la Maxim", a declarat primarul Tudor Nădrag. Potrivit şefului autorităţii locale, festivităţile vor fi deschise în fiecare seară de ansambluri din Hârşova, Constanţa, Mihail Kogălniceanu, Medgidia, Techirghiol, Ovidiu, Ciobanu, Cernavodă şi Tulcea. Primarul a menţionat că duminică, la Ziua Recoltei, se aşteaptă participarea a 20 de agricultori şi fermieri, care vor expune la standuri produse din lapte sută la sută autohtone, dar şi peşte şi alte bogăţii ale toamnei.

Excursii, concursuri, întâlniri ale agenţilor economici, premii pentru cupluri

Harsova_zilele_orasului_2.jpgDe remarcat că toţi localnicii sunt invitaţi să ia parte la sărbătoare. Festivităţile încep astăzi, la ora 10.00, la Primărie, unde cuplurile care aniversează 50 de ani de căsnicie vor fi premiate. La 10.30, copii de la grădiniţele Tic-Pitic şi Prichindel vor participa la concursuri de desene pe asfalt. La ora 16.00, pe scena amplasată în oraş va avea loc deschiderea festivă a Zilelor Oraşului. Sâmbătă, elevii din Vadu Oii vor merge în excursie la mănăstirile din nordul Dobrogei. De asemenea, la ora 8.00, la sala de Sport Port va avea loc Cupa Oraşului Hârşova la Tae Kwondo WTH, în timp ce de la ora 11.00 sunt programate să se desfăşoare pe stadion, pe terenul de sport şi la sala de sport a liceului competiţii de handbal feminin şi masculin şi de fotbal cu echipele de juniori şi seniori. Tot sâmbătă, la Restaurant „Buriu", va avea loc întâlnirea „Fii Oraşului", unde sunt aşteptaţi să participe agenţi economici. Şi astăzi şi mâine, după finalizarea manifestărilor şi a concertelor, participanţii la sărbătoare vor fi invitaţi începând cu ora 22.00 să se distreze în cadrul unor discoteci în aer liber.

Programul integral al celor trei seri festive poate fi regăsit în documentul ataşat materialului în ediţia on-line a cotidianului ZIUA de Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii