Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:15 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stiripesurse.ro Arpad Paszkany, audiat la DNA

ro

17 Feb, 2015 13:51 1937 Marime text

Omul de afaceri Arpad Paszkany este audiat la DNA. Potrivit acestuia el ar fi fost chemat la audieri in calitate de martor, conform www.stiripesurse.ro.

El este trimis in judecata intr-un alt dosar, de catre DIICOT. Finanţatorul clubului de fotbal CFR Cluj, Arpad Paszkany este judecat pentru sprijinirea unui grup infracţional organizat şi şantaj. EL a afost achitat in prima instanta.

Integral pe www.stiripesurse.ro

Conform site-ului actualdecluj.ro: “Omul de afaceri clujean Florin Ciorca a fost vizitat la biroul său de procurorii DNA, în fața cărora a trebuit să dea o declarație referitoare la tranzacționarea unui teren, în Constanța, dar acesta spune că nu a fost implicat sub nicio formă în achiziția terenului. «Au fost la birou, mi-au pus niște întrebări, normal că am răspuns, că asta e viața; era vorba despre o firmă care achiziționat ceva teren în Constanța, nici nu mai știu exact cînd, prin 2007, și m-au întrebat dacă am cunoștință despre tranzacție; știam despre ea, dar nu am fost implicat deloc, s-a cumpărat un teren pentru construcția unui mall, dar eu nu eram acționar și nici în conducerea firmei nu eram»”

Ciorca a fost reprezentantul Polus Real Estate în firma care urma să construiască cel mai mare cartier rezidențial de după Revoluție în Cluj, Cartierul Tineretului, și a fost directorul complexului comercial Polus Center când acesta era deținut de omul de afaceri Arpad Paszkany.

Sursa foto: activenews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii