Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:10 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stiripesurse.ro SCANDAL imens cu Sorin Oprescu și gardienii de la arestul Poliției București

ro

22 Sep, 2015 18:49 1543 Marime text
Suferind de diabet și dependent de insulină, Sorin Oprescu a suferit o criză luni seara! El a fost dus, de urgență, la spital cu ambulanța arestului Poliției București. Deși inițial s-a vorbit de un preinfarct, în cele din urmă zvonul a fost infirmat. Oprescu a ajuns pe picioarele lui la medici, însă a urmat scandalul, scrie stiripesurse.ro.

Pentru că toți arestații ajung, în caz de urgență medicală, la Spitalul Sf. Ioan, Oprescu a început să țipe și să se certe cu gardienii că el vrea la Spitalul Universitar. Motivele sunt lesne de înțeles: acolo a lucrat el și acolo e medic iubita sa, Simona Nica.

De altfel, despre iubita sa le-a vorbit Oprescu și judecătorilor. El le-a spus că aceasta e cea care se ocupa cu plata cheltuielilor curente și că o mai împrumuta cu bani. Toate declarațiile sale îi pot face însă probleme acesteia. Asta, pentru că banii nu au fost trecuți în declarațiile de avere ale niciunuia dintre ei.

Azi, Oprescu a anunțat că vrea să meargă la o clinică privată pentru a fi consultat. Fiul său, Mircea Oprescu, deține o astfel de clinică.

Iată ce le spune Oprescu judecătorilor cărora le-a cerut eliberarea din arestul preventiv:

”Precizez din nou că la percheziţie au fost găsiţi la Ciolpani 9000 euro, 31.050 lei provenind din economii şi împrumuturi, cei 9000 euro veneau din transformarea sumei de 145.000 USD pe care am trecut-o in declaraţia de avere şi cei 31.050 EURO din economiile mele de-a lungul timpului pentru casa de la Ciolpani. Întreţinerea casei de la Ciolpani se ridică 1800 lei lunar, iar cea a imobilului din Popa Savu se ridică in medie la 900 lei. Sumele găsite in lei la percheziţie găsite la percheziţie constituiau un tampon existent pt plata impozitelor şi cheltuielilor aferente imobilului din Ciolpani. Cei 9000 euro erau rezerva pt când este nevoi ca d-na doctor cu care sunt împreună de mai mulţi ani să plătească la datoriile la ANAF, pt că au fost perioade când nu şi-a putut achitat datoriile şi am intervenit eu. Arata că am obţinut împrumutul de dl. Popa BC, strict pe achitarea datoriilor de 11.000 euro la familia Nedelea si 5000 euro pentru sprijinirea d-nei consilier Popescu Ioana.

Deşi este logică întrebarea „ de ce nu au fost suficiente pentru onorarea obligaţiilor de 11.000 şi 5000 euro către familia Nedelea și d-na Popescu Ioana, sumele găsite la percheziţia domiciliară, respectiv cei 9000 euro si 31.050 lei sume care cumulate se situează în jur de 16.000 euro cu care trebuia să onorez obligaţiile, răspund că am preferat ca cei 9000 euro să-i ţin pt. rezolvarea problemele prietenei mele cu datoriile la ANAF, iar suma de 31.050 lei provenea din mici economii si împrumuturi şi era necesara pt. cheltuielile cu casa de la Ciolpani”.

Integral pe stiripesurse.ro
Sursa text + foto: stiripesurse.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii