Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:17 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stirirpesurse.ro Atac exploziv la Victor Ponta

ro

20 Apr, 2015 23:46 1992 Marime text
Prim-vicepreşedintele PNL, Cătălin Predoiu, a declarat, luni seară, că Victor Ponta ameninta procurorii si ca exista un centru de putere care nu vrea functionarea justitiei, liderul PSD fiind parte din acest grup, scrie stiripesurse.ro.
 
"Premierul și majoritatea pe care o conduce au un dublu limbaj. Ce fac în culise: pregătesc legi contra justiției, votul contra justiției, lansează în discursul public teme false, argumentează tot felul de soluții luate, chipurile, din alte state dezvoltate, care să fie aplicate aici, dar cu scopul de a gripa mersul justiției. Da, în Germania o fi procurorul de un anumit statut, dar cancelarul Germaniei nu își jignește Opoziția, nu jignește puterea judecătorească, nu o amenință, nu pune piedică anchetelor. E o diferență mare între acele state și România lui Ponta", a spus Cătălin Predoiu la Realitatea TV.
 
"Ponta este printre cei care nu vor sa meargă justiția înainte și a demonstrat-o foarte bine. Aici, în țară, însă, lucrurile sunt clare și sunt clare și în străinătate. E limpede că există un centru de putere politică care nu are interesul ca justiția să își continue cursul și în centru este Victor Ponta și ăsta e motivul pentru care încă trăim prost. E o legătură directă între modul în care Ponta subminează justiția și nivelul de trai al cetățenilor. Când un membru al Parlamentului, fie și prieten al premierului, e pus în cauză, vii ca premier, dând ordine politice președintelui Senatului să oprească mersul justiției, dai un semn clar către investitori, cetățeni. Trebuie să fie limpede: domnul prim-ministru Ponta nu are niciun interes ca justiția să funcționeze în această țară. De aceea amenință procurorii. Cum își permite să îi ia la rost? Domnilor procurori, nu vă lăsați intimidați de un mincinos, fie el și prim-ministru", a mai spus prim-vicepreşedintele PNL.
 
Integral pe STIRIPESURSE.RO.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii