Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:12 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Veniri şi plecări în tabăra „marinarilor“ Auraş Braşoveanu - „Vor fi 100% jucătorii FC Farul“

ro

26 Jan, 2016 00:00 3026 Marime text


FC Farul a decis să nu oprească în lot câţiva dintre fotbaliştii pe care i-a avut la pregătire săptămâna trecută, printre care atacanţii Alexandru Marin şi Răzvan Gorovei.
 
De asemenea, la club nu se mai regăsesc nici tinerii mijlocaşi Cristea şi Duţă, de la Popeşti Leordeni. În schimb, preşedintele executiv al FC Farul, Auraş Braşoveanu, a anunţat patru transferuri importante. „Vezan şi Florin Popa sunt jucătorii Farului, iar cu Tigoianu şi Cosmin Neagu rezolvăm mâine - poimâine (n.r. marţi - miercuri). Vor fi 100% jucătorii FC Farul“, a spus Braşoveanu, care a arătat că, 90%, jucătorii Farului vor participa la un stagiu centralizat de pregătire.
 
Pe pagina de Facebook „FC Farul Constanţa 1920“ s-a anunţat că prezentarea lotului înaintea startului campionatului va avea loc la Maritimo Shopping Center, iar de la punctul FC Farul aflat în centrul comercial vor putea fi achiziţionate şi bilete de intrare la partidele echipei. Într-un meci amical, formaţia Under-19 a FC Farul a remizat, scor 4-4, cu echipa de seniori Portul Constanţa. Pentru „marinari“ au marcat Mihai Zugravu (două goluri), Alexandru Vlăescu şi Bogdan Anghel.      
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii